Mi ez?

ÜDVÖZÖLLEK!

Ez az oldal ALAPTÁBOR A PASSZÍV JÖVEDELEMFORRÁSOK VILÁGÁNAK FELFEDEZŐI SZÁMÁRA, és a saját expedíciós naplóm ugyanezen az úton.

Passzív jövedelem: egy vagy több folyamatos pénzforrás, ami nem igényel munkát vagy odafigyelést, hanem automatikusan termeli a bevételt.

Anyagi függetlenség: hosszú távú életforma, ahol a befolyó passzív bevétel egyenlő vagy több, mint az összes kiadás.

Sok nagyon gazdag ember a szabadidejében gazdagodott meg. Ha tehát állásban vagy, mert pénzügyi kötelezettségeid vannak, tartsd meg az állásodat, de használd ki jobban a szabadidődet. Mialatt a barátaid golfoznak, horgásznak, sportközvetítéseket néznek a tv-ben, elkezdheted részidős vállalkozásodat.

Robert Kiyosaki

A havonta meghirdetett Magamura-pályázat pedig a legkülönbözőbb kipróbált módszereket gyűjti be ebben a témában, és teszi elérhetővé, minden idelátogató számára. Havonta 30 000 forintot ajánlok fel jutalmul, a hónap leghasznosabb ötletéért.

És hogy miért éri meg nekem a ráfordított energiát?  Két okból. Egyfelől: érdekel. Közgazdaságtant tanultam és ez a hobbim is, a befektetések világa hihetetlenül izgalmas dolog,  és ha rákényszerülök hogy rendezett formában adjam elő a gondolataimat, ahhoz magamban is el kell őket rendeznem.

A másik ok egyszerű, tudatosan választott idealizmus (szabad nevetni). Ez a blog és a pályázat az én hozzájárulásom a nagy közöshöz, a jótékonyságra, “visszaadásra” szánt 10% az időmből, és 10% a pénzemből.

a.aaa-Everest-base-camp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s