F. ADRIENN – Olcsón hibásat…

A mi “családi vállalkozásunk” több, mint egy évvel ezelőtt kezdődött. A párom igazából egy igazi mindenesnek számít, mert mindenhez ért egy kicsit. Nézelődtünk a neten és találtunk 40000ft-ért egy hibás Amerigo bolivar típusú robogót, és jött az ötlet, hogy mi lenne, ha megvennénk ő megcsinálnánk és máris 70000-ret érne. Hát elmentünk érte hazahoztuk és 2-3 nap bütykölés után a moci újra működött. Ő csinálta a fizikai részét utána jöttem én, hogy eladjam, lefotóztam és kerestem különböző apróhirdető oldalak ahová feltöltöttem.

Apróhirdető oldalak pl.:

http://aprod.hu/

http://www.kepesmotor.hu/

http://www.jofogas.hu/

Azóta már rengeteg motor megfordult nálunk, volt amihez persze alkatrészt kellett venni http://anzomotor.hu/, vagy újra kellett festeni (csiszolásban segítkezek én is), de idáig még nem volt olyan motor nálunk, ami nem hozott volna hasznot. Szóval bátram ajánlom olyan férfiaknak esetleg nőknek, akik egy kicsit is értenek ahhoz, hogy amit egyszer szétszedek azt össze is tudom rakni dologhoz, mert ezzel azért lehet gyarapítani a családi kasszát.

Végül pedig példaként linkelek egy előtte utána motort, amit 20000-ért vettünk meg (23-ra volt meghirdetve és végül 60-ért adtunk el:D.)

Előtte:

robogo-malaguti-f10-sutto_elotte

Többi kép itt...

Utána:   
elado-malaguti-f10-egyeb-telepules_utana

A többi kép itt...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s