A legegyszereűbb pénzgyártó gép: Bankbetét

Pénzt csinálni a semmiből? Minden ember szeretne több pénzt, de hogyan? A gazdagoknak miért sikerül az ami a “normális” embereknek nem? Ha több pénzt akarsz, többet dolgozol. Logikus? Dehogy is. Ha egy csomót dolgozol és még többet és még többet és már kiköpöd a beled, egy bizonyos összegnél ha beleszakadsz se tudsz többet keresni.

magic-machine_2.jpg

A trükk : pénzgyártó gép építés.

A pénzgép az a dolog, ami pénzt termel számomra, akármit is csinálok én közben.

Épp ez különbözteti meg minden mástól, mert ha drága volt hogy beindítsak egy virágboltot, de jön a pénz belőle szépen, és alkalmazottak dolgoznak benne, nekem elég vele foglalkoznom maximum egy órát havonta, az egy automatikus folyamat. (Pénzgyártó gép.) Ha viszont ÉN dolgozom benne, tehát aktív jelenlétet igényel, az tulajdonképpen ugyanolyan munkahely, mintha alkalmazott lennék valahol.

A beavatkozást nem igénylő pénzgyártó eszközöket hívják összességében befektetésnek. Nem kell dolgoznom érte, mert

egy befektetésben a pénztermelő folyamat ÖNMŰKÖDŐ.

Ilyen létezik? IGEN!

A legegyszerűbb pénzgyártó eszköz a bankbetét. Könnyű bánni vele, biztonságos, és nem igényel semmilyen különleges hozzáértést. (Épp ezért viszont nem is fizet igazán jól.) Kezdő lépésnek, első igazi “befektetésnek”, lábujj-medencébe-lógatásnak teljesen megfelel.

6149923430ff86ccf3a0o_1.jpg

Magyarországon jelenleg körülbelül harminc bank van. Ha nekem egyenként kéne kibogarásznom az összes lehetőséget el se kezdeném valószínűleg.

Erre rájöttek mások is, szóval már van legalább két olyan weboldal ami a Magyarországon elérhető banki befektetéseket hasonlítja össze.

Nyugi. Akkor is könnyen belerázódsz, HA ÉPP NULLÁRÓL KEZDED, ÉS MOST HALLASZ ILYENEKRŐL ELŐSZÖR…

Az ilyen riasztóan kinéző szakmai oldalakon rendszerint van tudástár, GYIK, amivel az alapoktól, kényelmesen, lépésről lépésre tudhatsz meg egyre többet az adott típusú befektetésről. Ezekben érdemes néha legelészni, összefüggésekre vadászni a már meglevő eddigi tudásoddal, de épp csak annyi új infót felcsipegetve, amennyire még tényleg kíváncsi vagy.

bankracio_tudastar.jpg

A bankracio.hu befektetési útmutatója általános alapfogalmakat segít megérteni. A fogalomtárban a “kapcsolódó fogalmak” (balra lent) megnyitogatásával lehet tovább kalandozni.

bankmonitor.hu tudástára pedig teljesen kezdőknek is érthető, de egészen részletes kis összefoglalást ad a témában.

Jó szemezgetést!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s